veel gestelde vragen

retourneren

Inklapbare content

wat mag er niet terug gestuurd worden?

 • Oorbellen, piercings en earcuffs mogen niet geretourneerd worden wegens hygiëne. 
 • We nemen alleen sieraden/items die onbeschadigd zijn terug. 
 • Sale items mogen niet teruggestuurd worden.
 • Gepersonaliseerde sieraden mogen niet terug gestuurd worden.
 • Sieraden en accessoires moeten ongebruikt/ongedragen zijn.

Overige sieraden en accessoires mogen wel geretourneerd worden.

hoe lang heb ik de tijd om te retourneren?

Bent u niet blij met je aankoop? Dan heeft u 14 dagen om je item te retourneren. Dit kan kosteloos in onze winkel of op eigen kosten via de post.

hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

U kunt het item binnen 14 dagen kosteloos retour brengen in onze winkel of op eigen manier retour sturen.

 1. Vul het contact formulier in.
 2. Stop de items die je wilt retourneren in een envelop. Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd.
 3. Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.
  ModestIdeas, Segeersstraat 21, 4331JM Middelburg.
 4. Ga naar een post-locatie bij jou in de buurt. En vraag om een verzendmethode met track en trace code*
 5. Bewaar de track en tracé code die je bij de kassa krijgt wanneer je het pakketje afgeeft.


*Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

wat zijn de kosten voor het retourneren?

Er zitten geen kosten verbonden aan het retourneren in de winkel. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het item retour te brengen kunt u het ook op eigen kosten retour sturen met de post. De verzendkosten zijn voor de klant. Dit is afhankelijk van de manier waarop u de bestelling retourneert.

binnen welk termijn wordt mijn retourzending verwerkt?

Een retourzending en verwerking hiervan duurt na ontvangst maximaal 14 werkdagen. U ontvangt een e-mail zodra wij de retourzending verwerkt hebben.

Wanneer de retourzending is verwerkt wordt het aankoopbedrag als volgt teruggestort:
- iDeal/Bancontact: Het bedrag staat binnen vijf werkdagen weer op je rekening.

- Een retournering in de winkel wordt gelijk afgehandeld. Hierbij kunt u een nieuw item uitzoeken of contant uw geld terug verwachten.Dit is alleen van toepassing als je retour voldoet aan de retourvoorwaarden.

garantie

Inklapbare content

stainless steel sieraden

Is uw stainless steel sieraad verkleurd en is het (minder dan) 6 weken geleden dat u het sieraad hebt gekocht? Dan valt het sieraad onder de garantie. Neem in dit geval contact met ons op en dan zullen we samen kijken naar een passende oplossing.

steentje uit sieraad

Zat er een steentje in uw sieraad en is die er uit gevallen en heeft u dit sieraad (minder dan) 2 weken geleden gekocht? Dan valt het sieraad onder de garantie. Neem in dit geval contact met op ons op en dan zullen we samen kijken naar een passende oplossing.

Wilt u voorkomen dat dit gebeurt? De steentjes zijn (meestal) vastgemaakt met lijm, het kan soms gebeuren dat deze lijm oplost als het sieraad in contact komt met water. Probeer de contactmomenten met water zo min mogelijk te houden.

kapot sieraad

Is uw sieraad kapot gegaan en is het (minder dan) 4 weken geleden dat u het sieraad hebt gekocht? Dan valt het sieraad onder de garantie. Neem in dit geval contact met ons op en dan zullen we samen kijken naar een passende oplossing. Voeg een foto en uw bestelnummer toe aan uw mail van het kapotte sieraad voor een snellere afhandeling.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen items of producten die elders zijn meegenomen voor reparaties, graveren of wijzigingen van welke aard dan ook.