How to create a perfect ear party!

Je kunt natuurlijk alle oorbellen met elkaar combineren, maar de perfecte earparty vergt vaak iets meer finetuning. Hoe combineer je jouw favoriete oorbellen? We hebben hier een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

1. Kies je kleur

Laten we bij het begin beginnen. De kleur van je earparty. Ga jij voor zilver, goud of combineer je juist beide kleuren? Tegenwoordig is niks te gek! Ook kun je de keuze maken voor meer kleur. Match bijvoorbeeld je favoriete roze trui met toffe roze oorbellen.

2. Kies je style

Wat wil je uitstralen met je earparty? Ga jij voor bold of juist minimal? Kies hierbij de grootte van je oorbellen. Houd in je achterhoofd wanneer je de earparty wilt dragen. Als je een avondje uit gaat zal je over het algemeen iets anders dragen als wanneer je naar kantoor moet.

Voor een minimale uistraling kun je kiezen voor stekertjes en kleine hoops. Hierbij ligt de nadruk voornamelijk op kleine en dunne materialen.

Voor een bold/statement uitstraling is niks te gek! Ga bijvoorbeeld voor grote hoops, earcuffs en verschillende metaal texturen. Combineer je statement oorbel bijvoorbeeld met een klein ringetje om de balans te houden.

3. Kies je thema

Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een thema, denk bijvoorbeeld aan hartjes, zirconia steentjes, parels of bloementjes. Doe bijvoorbeeld een statement hartjes oorbel in je eerste gaatje een stud oorbel met een hartje in je tweede gaatje en een earcuff om je oor.

4. Get your daily staples

Er zijn een aantal oorbellen waarmee je niet de mist in kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan gladde oorringen in verschillende formaten, subtiele oorstekers, doorhaal oorbellen en stekertjes met een ketting. Deze items kan je met alle oorbellen combineren!

Terug naar blog