Over ModestIdeas

In de zomer van 2017 is ModestIdeas eigenlijk een beetje met toeval ontstaan. Uit verveling had ik toen de tijd een boel kralen online besteld en ging ik armbandjes maken. Op een gegeven moment had ik zo veel armbandjes gemaakt dat ik met het idee kwam om ze te verkopen. Ik heb toen op verschillende markten gestaan, en vond het fantastisch! Op dat moment wist ik dan ook zeker dat ik hier mijn werk van zou willen maken.

Toen moest ik nog een naam verzinnen. Ik heb aan mensen die dicht bij staan gevraagd hoe ze mij zouden beschrijven. Daar kwam het woord bescheiden uit, toen heb ik dit vertaald naar het engels en dat werd Modest. Dit vond ik een heel mooi woord, maar met één woord wordt je tegenwoordig niet meer gevonden op bijvoorbeeld het internet. Toen schoot het woord ideas door mijn hoofd, aangezien alle producten als het ware ideeën zijn die uitgevoerd worden tot producten. 

Over de eigenaresse

Hi! Mijn naam is Romy en ik ben de eigenaresse van ModestIdeas. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, op allerlei vlakken. Van mediavormgeving, tot fotograferen tot sieraden maken en illustreren, en nu ben ik daar dagelijks mee bezig door ModestIdeas!

Ik heb afgelopen jaar de opleiding ondernemer retail afgerond. Veder houd ik van sieraden, mijn vriend, reizen, franse marktjes, met mijn vriendinnen en vrienden zijn, vintage kleding, familie, lekker eten en mooi weer. 


Romy's favorietjes