DIY - smiley armband

Gepubliceerd op 27 april 2022 om 14:19

Sinds kort verkopen we ook DIY pakketjes, zodat je je eigen sieraden kan maken. In deze blog laat ik je zien hoe je het smiley armbandje zelf kunt maken. 


Wat heb je nodig?

  • DIY pakketje van ModestIdeas
  • Een schaar
  • Liniaal of meetlint
  • Een schaaltje om de kraaltjes in te doen

Begin met het opmeten van je arm. Dit kun je op verschillende manieren doen:

  • Je kunt een meetlint losjes rond je pols binden en op het punt dat het lint elkaar overlapt aflezen hoeveel cm je nodig hebt. 
  • Of je kunt een stukje touw pakken, dit rond je pols doen en op het punt dat het touwtje elkaar overlapt een streepje zetten op het touwtje en vervolgens het stukje touw naast een liniaal leggen.

Mocht je het armbandje te groot/klein hebben gemaakt, don't worry! We hebben genoeg elastiek toegevoegd zodat je het armbandje eventueel nogmaals kunt maken. 

Doe vervolgens het elastiek door de naald. Mocht het elastiek er tussenuit vallen kun je het elastiek altijd aan de naald vast knopen of eventueel een echte naald pakken. 

Begin met het rijgen van de kralen. Mocht je hetzelfde effect willen als het armbandje kun je het best beginnen zoals op de foto. Hierna kun je de kralen op willekeurige volgorde blijven rijgen totdat je jouw gewenste lengte hebt bereikt. 

Voor de sluiting van het armbandje heb ik een handige video gemaakt. Hier zie je stap voor stap hoe je een knoopje kan leggen in het elastiek.

Mocht het niet gelijk duidelijk zijn kun je de video natuurlijk meerdere keren bekijken! 

En zo maak je de smiley armband! Ik ben enorm benieuwd naar jullie mooie creaties, dus deel je foto gerust op sociale media en tag ons @mi.kidz of @modestideas.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.