birthstone kettingen

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 00:00

Misschien heb je ze al voorbij zien komen in de nieuwe collectie, maar vanaf nu verkopen we ook birthstone kettingen! De birthstone kettingen zijn geïnspireerd uit verschillende edelstenen die gekoppeld zijn aan de maand waarin je geboren bent.

De legende beweert dat elke edelsteen een bepaalde kracht uitoefent op de drager of degene die in die maand geboren is. Welke kracht hierbij komt kijken verschilt per steen. Hier onder staat een overzicht van alle maanden, bijpassende edelstenen en hetgeen waar de steen, en dus ook de ketting, voor staat.

De kettingen zijn gemaakt van een 14 karaat gouden plating en de hangers zijn gemaakt van zirconia steentjes in 12 verschillende kleuren. Elke kleur staat voor de keur van de geboortesteen. De kettingen zijn dus niet gemaakt van echte edelstenen.

De kettingen zijn ontzettend leuk om te geven aan een geliefde als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of voor moederdag, maar zijn ook heel leuk om zelf te houden als reminder voor iets waar je naar toe wil werken. Je kunt de ketting uitzoeken op geboortemaand, betekenis of gewoon omdat je de kleur mooi vind, dit is volledig aan jou.

Maand Edelsteen Staat voor
Januari Granaat Veiligheid & bescherming
Februari Amethist Kracht & wijsheid
Maart Aquamarijn Puurheid & helderheid
April Diamant Liefde & trouw
Mei Smaragd Groei & geduld
Juni Lichte amethist Geluk & succes
Juli Robijn Kracht & passie
Augustus Peridoot Jeugd & vreugde
September Saffier Waarheid & toewijding
Oktober Rozenkwarts Schoonheid & waardigheid
November Gele topaas Genezing & balans
December Blauwe topaas Vriendschap & effectie

Ik ben er helemaal weg van en draag mijn april birthstone ketting dagelijks. Vind jij ze nou ook zo tof? Bestel ze dan hier onder, veel plezier met dragen ;).

Shop de birthstone kettingen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.