welke ringmaat heb ik?

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 00:00

Hoe weet ik welke ringmaat ik heb? Online ringen kopen kan lastig zijn, daarom willen wij het je graag een stukje makkelijker door middel van deze blog.

Weet je niet zeker welke ringmaat je nodig hebt? Je kunt dan gemakkelijk je vinger opmeten met een lintje/touwtje/papiertje. Je zet dan een streepje op het punt dat het elkaar overlapt. Vervolgens leg je het lintje/touwtje/papiertje naast een liniaal en kun je gemakkelijk aflezen hoeveel groot de omvang van je vinger is. Vervolgens kun je naar onderstaande tabel kijken en de juiste maat aflezen.

Zit je tussen twee maten in? Houd dan een beetje rekening met de weersomstandigheden. Heb je je vinger opgemeten in de winter of zomer? In de zomer kan het namelijk gebeuren dat je vinger lichtelijk opzwelt door de hitte, dan kun je dus beter het maatje kleiner nemen. 

Mocht je nog twijfelen kun je altijd contact opnemen door middel van een instagram dm.

Ook hebben we een heleboel verschillende ringen met een open achterkant, dit is helemaal handig want deze ringen past iedereen! Je kunt het metaal voorzichtig buigen naar de grootte van jouw vinger.

Vinger omvang Diameter Ringmaat
50 mm 16 mm 16
53 mm 17 mm 17
57 mm 18 mm 18
60 mm 19 mm 19

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.